Wednesday, June 18, 2014

Mighty 3 Gems: Suplemen Shaklee Untuk KEKAL BERTENAGA di Bulan Ramadhan


Assalamualaikum...
Bulan Ramadhan kian tiba. tak sabar rasanya kan... Dalam bulan ni la kita berpeluang memperbanyakkan Ibadah. Memikirkannya pun dah rasa happy & teruja kan...
So, sempena Ramadhan yang bakal tiba, CML nak cadangkan set istimewa untuk berpuasa yang dikenali sebagai Shaklee Mighty 3 Gems. Set ni sangat sesuai diambil ketika sahur untuk membekalkan tenaga yang berpanjangan sepanjang hari kita berpuasa. THE BEST is, set ini sesuai digunakan untuk ibu mengandung atau yang tengah menyusu badan (breastfeeding) tau... Tak rugi cuba. jom sediakan stok awal sebelum Ramadhan. Untuk Tempahan, jom hubungi CML. 

Info Produk dalam Set Mighty 3 Gems Shaklee:

Energizing Soy Protein
✔️Protein lengkap yang mengandungi 9 asid amino yang sangat tinggi nilainya dalam pembentukan sel
✔️Protein adalah amat penting dalam pembinaan tubuh badan kita, terutama kepada janin dan bayi yang sedang membesar
✔️Membekalkan tenaga
✔️Memberikan rasa kenyang
✔️Diperlukan untuk kuku, rambut dan kulit yang sihat
✔️Membantu sistem pertahanan tubuh untuk melawan penyakit
✔️Membanyakkan susu badan (milkbooster)
✔️Membantu mengekalkan kepejalan otot
✔️Glisemik rendah yang dapat membantu mengekalkan gula dalam darah yang normal
✔️mengekalkan tahap kolestrol normal dan menggalakkan kesihatan jantung dan prostat

Meal Shakes
✔️Meal Shakes Shaklee adalah salah satu pilihan pemakanan yang diberi jolokan ‘easy-on-the-go meal’ kerana penyediaannya yang begitu mudah, dan kandungannya yang lengkap membekalkan nutrient keperluan harian.
✔️Meal Shakes sesuai untuk kanak-kanak yang aktif dan tak boleh duduk diam. Sesuai juga buat mereka yang tidak sempat mengambil sarapan dan hidangan yang seimbang. Juga membekalkan nutrisi kepada mereka yang sukar untuk menelan supplemen dalam bentuk pil terutama warga tua.
✔️Membekalkan sekurang-kurangnya 35% (atau lebih) Nilai Harian (Daily Value) bagi 19 vitamin dan mineral penting yang diperlukan oleh tubuh.
✔️Sumber yang kaya dengan kalsium, fibre dan protein.
Pilihan terbaik rendah lemak dan rendah glisemik
✔️Rasa French Vanilla yang enak (seperti aiskrim vanila), boleh diminum begitu sahaja atau dicampur dengan susu, atau minuman kegemaran.

Performance Drink
✔️Ia adalah minuman ahli sukan yang mengandungi imbangan elektrolit yang sempurna untuk membantu mencegah dehydration, seperti fungsi minuman isotonik.
✔️Ia membekalkan 3 jenis karbohidrat bagi tenaga dan stamina.
✔️Ia bukan milk booster, atau minuman penambah susu, sebaliknya membantu tubuh kita menjaga kestabilan bendalir agar tidak kekeringan.
✔️Ia mengandungi formula karbohidrat unik Shaklee iaitu opticarb yang membekalkan tenaga serta merta. Opticarb ialah rangkaian karbohidrat yang memberikan kita tenaga berterusan tanpa menganggu kestabilan gula dalam darah.
✔️Fungsinya tak sama dengan milk booster atau makanan penambah susu lain kerana ia bukan untuk menambah susu sebaliknya menjaga sistem tubuh badan kita dalam sehari berpuasa dan menyusu/mengepam.
✔️Membantu mencegah rasa dehidrasi akibat kurang minum diwaktu berpuasa.

Info lanjut @ sebarang pertanyaan & tempahan, sila huhungi:

CikMas
0122218698 | sms/whatsapp
Facebook: CikMas Land

0 TQ Untuk Komen Anda:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)