Thursday, March 22, 2018

Youth Skincare Promosi Mac! Dapatkan Radiance C + E Percuma! Memang Wow | CikMasland



Assalamualaikum uols... Apa khabar? Sihat? 
CM doakan semoga semua beroleh Kesihatan ye. Okey, entri CM hari ni tentang Promosi Mac 2018 Shaklee. MasyaAllah, memang terasa gelombang YOUTH Skincare ni tau korang. Baru Launch and open untuk tempahan, stock running low pada hari pertama dan yang paling best hari ke-3, stok di HQ dan Branch Shaklee licin. Ya Allah, jangan tak percaya ye. Ini kisah benar, bukan cobaan. 

KENAPA BEST SANGAT SET YOUTH SKINCARE NI?
youth skincare

Secara umum untuk pengetahuan korang, YOUTH Skincare ni bukan jenis skincare yang main timbang kilo, jauh sekali  yang main adun cepat siap. YOUTH Skincare diuji selama 8 Tahun, oleh Ophtalmologist, Dermatologist & Saintis. YOUTH menjalani ujian klinikal yang menyeluruh (International Level). Tidak Diuji keatas Haiwan. 100% BEBAS KIMIA! 

100% Berasaskan TUMBUHAN (Vegan)FREE from Animal TestingFREE from 1500 Bahan Kimia Berbahaya✔Diuji oleh ahli Dermatologi & ahli OftalmologiNon comedogenic (tidak menyumbatkan liang pori)Trusted Brand - Shaklee (US skincare)
✔️ Cruelty FREE
INFO:  Cruelty Free juga bermaksud produk tersebut tidak diuji ke atas haiwan dan ia juga TIDAK menggunakan unsur-unsur haiwan di dalam produknya.
Dan dah ada bukti "KEBERKESANAN YOUTH" dengan melaui keputusan KLINIKAL yg menakjubkan oleh pakar kulit bertaraf dunia dari data klinikal yg berasaskan "FAKTA":

⭕️100% wanita telah dibuktikan secara klinikal memiliki kulit yang kelihatan lebih muda.

⭕️2/3 drp wanita telah mengubah usia kulit mereka kepada sedekad/10 tahun lebih muda.

ITEM YANG TERDAPAT DALAM 
SET YOUTH SKINCARE 

LUMINOUS GEL OIL CLEANSER (125ml)
⭕️Membersihkan kulit wajah serta boleh berindak sebagai makeup remover untuk mekap yang ringan

PERFECTING SKIN TONER (177ml)
⭕️Menanggalkan sel kulit mati, melembapkan kulit dan membekalkan nutrisi pada kulit

YOUTH ACTIVATING SERUM
⭕️Menjana dan memperbaharui kulit pada peringkat sel untuk kulit lebih muda berseri

AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50
⭕️melindungi kulit daripada sinar matahari, menyuburkan dan melembapkan kulit. Bila pakai pelembap ni dia akan beri efek GLOWING pada kulit

RADIANCE C+E
⭕️Menggebukan, mencerahkan dan mengurangkan garisan halus, kedutan, pigmentation, menambahbaik struktur kulit serta menyekatakan tona wajah

ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM
⭕️Menyokong proses pembaharuan sel kulit semasa tidur agar kulit nampak lebih muda, halus dan berseri.

SHAKLEE PROMOSI MAC: 
SET SKINCARE YOUTH

Okey, CM nak bagi tahu ni, Set Sincare YOUTH ni korang boleh dapatkan sama ada nak:
  1. Intensive Set (Full Set)
  2. Starter Set (Basic Set)
Harga memang MURAH sangat sempena Promosi Bulan Mac ni berbanding dengan harga pasaran nanti. So, sila dapatkan sepanjang Mac ni ye sayang-sayang sekalian.

•••••••

Harga asal Intensive Set RMxxxx.xx
Promosi MAC SEMPENA PELANCARAN DI MALAYSIA 
ONLY RMxxxx.xx 
  • Percuma Bag RMxx.xx
  • Percuma Postage Jimat RM10.70
  • Percuma keahlian Jimat RM68.90
  • Percuma RADIANCE C+E bernilai RMxxx.xx

Jumlah DISKAUN RM7xx.xx

Youth Skincare
YOUTH INTENSIVE SET

Radiance C + E youth skincare
PERCUMA DENGAN PEMBELIAN INTENSIVE SET YOUTH SKINCARE! UNTUNG RMxxx.xx

•••••

Set starter RMxxx

Puan/cik akan dpt:
1. Cleanser
2. Toner
3. Spf mosturizer
4. Night cream
(Tambahan πŸ‘‡πŸ»)
5. Sebotol Vitamin C

Anda layakπŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»πŸ‘‡πŸ»

Percuma Keahlian
Percuma Penghantaran
Percuma Cermin

starter set Youth SkincareSTARTER SET YOUTH SKINCARE

•••••
Nak tahu harga yang BERTANDA xxx tu???

Cepat hubungi CM. Memang berbaloi-baloi!!!!
••••••••••
Youth Skincare


BACA JUGA:

•••••

Hubungi CM 
***********************
Shaklee Distributor | SID 1066326
012-2218698 | Klik DISINI

FB: Masdiana Hj Che Din
IG: @cikmasland
Email: cikmasland@gmail.com

Free Consultation | RICH FIGHTER FAMILY
"I am NOT a product of my circumstances, I AM a product of my decisions"

•••••

Ingin mendaftar Ahli boleh wasap CM SEKARANG! Jimat Sehingga 20-30%!

Daftar Ahli Shaklee


0 comments:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)