Friday, January 12, 2018

Ruang Santai: Blog Ku Berwajah Baru Setelah Sekian Lama Dalam Mode Biasa-Biasa | CikMasland

Assalamualaikum dan selamat malam semua. Weekend is just around the corner. Korang buat apa malam minggu ni? Ada yang turun downtown? Ke santai kat rumah je sebab kepenatan seharian bekerja? Well, apa pun yang uols buat, CM nak ucapkan selamat berhujung minggu korang!

Malam minggu ni kita santai-santai je la ye. Ekceli, hari ni CM startingrenovate’ blog CM ni. sebelum ni dok dalam Mode standard je. Mood korang yang nak baca and follow pon just so so je ek. Now, CM tacap-tacap apa yg patut dulu je. But still masih under construction. Sebab CM update guna phone je. Hahaha... Punya la susah, tapi ai gigih juga tau. So, uols pejam mata je la  ye kalau nampak mana yang belum tukar tu. Nak tengok coding pun malas! Kecik sangat kat henpon ni.🀣 Ai remaja purba uolssss 😜

Sesambil isi form posting untuk blog, sesambil tu jugak la CM ambil note. Sejak habis Degree, tetiba sekarang rajin pula menyalin nota. Ha, nampak tak tu? Sekarang belajar ilmu ber blog plak. Sifu-sifu blog, mohon tunjuk ajar ye 😁

cm si penjual shaklee

Sesambil tu, telan Vitamin C ni ha. Biasa ambil lepas sarapan. Ni emergency case, ai ‘keterlupaan’ so tidak boleh tidak, wajib ambil jugak. Masa makan suplemen flexible. TAPI, sebaiknya ikut jadual & konsisten. Tapi kalau dah lupa, ambil je la time ingat tu ye. Ok Done


Since cerita hari dalam tajuk santai, CM nak share sikit ni. Rutin ai setiap lepas breakfast memang ai ambil Vitamin C & Alfafa Complex ni. Al ‘maklom’ la, ai ni BFF cik allergic. Bila dah start ambil Vitamin C & Alfafa,  bersin & selsema di awal pagi tu dah say good bye pada ai. Takpelah, ai relakan sebab ai pun taknak jadi BFF dia dah. Hihi 🀭 ini pengalaman ai sendiri tau. Kalau tak, asal silap sikit, mata bengkak, bibir bengkak dan akhirnya end up kat klinik untuk satu injection

Korang yang memang ada masalah selsema dan kerap bersin awal pagi, and lagi wosrt air mata & hingus tak berhenti mengalir tu, sila la ambil Vitamin C. Nak best gabung skali dgn Alfafa Complex la... HASILNYA?, Korang boleh rasa nnti 😁 Ai dah...uols bila lagi? πŸ˜‰ Jgn biarkan bersin & selsema ‘merimaskan’ pagi anda!

Oklah, terima kasih pada korang yang sudi baca. Marilah la follow CM. Dan sila tinggalkan jejak korang dekat ruangan komen. Nanti CM terjah blog korang.

Oklah, selamat malam korang. Semoga korang baik-baik aje yer. CM pun dah mengantuk ni. 

Yang nak buat dapatkan VItamin Shaklee untuk Masalah Allergic & Selsema, Jom dapatkan vitamin shaklee darI CM. Free & tip top konsultasi, in sha Allah.. 😊


Dapatkan BEST PRICE serta special consultation/guide cara makan supplement dengan betul dari CM.

INGIN DAPATKAN PRODUK INI??
Mahu JANA PENDAPATAN dengan Shaklee? 
Inginkan info lanjut? 

Hubungi CM 
***********************
CikMas Land 
Shaklee Distributor | SID 1066326 
012-2218698 | sms/whatsapp

FB: Masdiana Hj Che Din
IG: @shaklee.by.cikmasland
Email: cikmasland@gmail.com

Free Consultation | RICH FIGHTER FAMILY
"I am NOT a product of my circumstances, I AM a product of my decisions"


0 comments:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)