Tuesday, February 18, 2014

Hai Stalker...

Hi... Tq visit blog CML ...
Ha! Skodeng entri CML yer... Hahaha... Salam & Selamat petang uols. Entri hari ni tentang stalker. Tapi bukan 'stalker' yang buat kegiatan 'tak bermoral' tau! Tak kuasa... Entri hari ni nak cerita tentang stalker yang baik-baik jerrr...

Nak share topik dalam group whatsapp old friends pagi tadi. Talking about stalker. Guess who? Hahaha... We all la yang rajin 'skodeng' fb atau blog kawan2 lama. Selain tu, memang slalu jadi stalker kat FB & blog Upline Shaklee. Seronok tengok kejayaan diorang. Status simple pun, beratus like. Belum tengok followers kat fb page & blog. Kalah retissss... Cemburu i... Magical of self magnet. Am gonna be one of them one day... Insya Allah... 

Pernah ke uols jadi 'stalker'? Tak pernah? Tabik spring la... CML slalu 'skodeng' news feed kawan-kawan. Bukan dengan niat jahat. Saja suka baca status-status yang memberi motivasi, semangat & inspirasi. Tak kurang juga stalk gambar-gambar teman lama. Dah nama pun kawan. Ye la, nak tahu juga kisah hidup diorang. Tapi jika itu uols kata salah, salah la jadinya walaupun CML kata tiada niat jahat. Hik2... Itu semua persepsi masing-masing... Yang penting, jangan pula jadi stalker dengan tujuan tak baik & bergosip sana sini. Ops! No no no. 
Peringatan untuk diri CML juga...

Nota Kaki: CML Suka jadi 'stalker' manusia-manusia yang dah berjaya. Nak ambil aura positif diorang. Yang negatif, tak mau stalk. Nanti berjangkit, susah nak di'rawat'. Hihihi.. So, Jom stalk blog yang berinformasi untuk santapan rohani. Bagi anda yang ada blog dan berinformasi, sila la tinggal link blog anda pada ruang komen. Nanti CML & kawan2 terjah. 

Salam Ukhwah,
CML

0 TQ Untuk Komen Anda:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)