Sunday, January 5, 2014

Advance Joint Health Tablet l Katakan TIDAK pada SAKIT SENDI!

 

"Adakah anda tahu, KETIDAKSELESAAN SENDI boleh menyebabkan kualiti hidup anda TERJEJAS?"

 


 
 
Menyokong Kesihatan Sendi Berpanjangan

Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah satu formulasi proprietari yang menampilkan kombinasi bahan-bahan yang amat berkesan, yang dapat menyokong pergerakan, kelenturan sendi dan fungsi sendi yang sihat. Ia dihasilkan dari ramuan aktif yang bertindak dengan pantas bagi menyokong makanan kesihatan yang diperlukan oleh sendisendi.

Shaklee Advanced Joint Health Tablet mengandungi ekstrak unique Boswellia aktif dengan paten tertunda, ekstrak Jagung dan nutrien penting lain termasuk Zink, Tembaga, Mangan dan Vitamin C untuk membantu meningkatkan keselesaan sendi dan pergerakan. Dengan menggunakan tumbuhan dan bahan-bahan berasaskan mineral, Shaklee Advanced Joint Health Tablet ialah formula sayur-sayuran 100%.******************
Nota Kaki: Biasanya kita selalu dengar Ibu atau Bapa kita mengeluh macam ni "Sakitnya lutut mak/abah ni. Kalau solat tu lagi terasa". Tak pun "Mak/Abah tak larat nak jalan jauh-jauh. Sakit kaki dan lutut ni ha"... Alahai, kesiannya ibu bapa kita. Jom hadiahkan mereka AJHT Shaklee.Insya Allah, BERKAT 'hadiah' anda, dapat membantu menyihatkan sendi ibu & bapa anda.

***********************
CikMas Land 
Shaklee Distributor | SID 1066326 
0122218698 | sms/whatsapp
Free Consultation | CMLShaklee
"I am NOT a product of my circumstances, I AM a product of my decisions"

0 comments:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)