Sunday, November 17, 2013

"Vivix bantu lambat penuaan wajah" - Harian Metro bertarikh 22 Januari2010Petikan dari:
Harian Metro, 22 Januari 2010
Oleh Siti Zarinah Sahib

Antaranya:


"Terdapat empat mekanisma yang membuktikan kebaikan Vivix iaitu ia mengandungi resveratrol yang kebaikannya sama dengan 3,000 gelas arak merah. Vivix juga terbukti 10 kali lebih bertenaga daripada resveratrol, tidak mengandungi alkohol dan menggunakan bahan semula jadi, tanpa pewarna tiruan serta perasa tambahan.


Vivix mendapat sijil halal Jabatan Kemajuan Islam Malaysia (Jakim)," katanya. Menurut Carsten, Vivix berfungsi untuk melindungi dan memperbaiki sel DNA serta memberi kesan positif kepada genetik sekali gus mengurangkan sel penuaan. Katanya, Vivix kini menjadi perhatian pengguna di seluruh dunia disebabkan kebaikan kandungan selain melawan pelbagai jenis penyakit.

Ia adalah sejenis cecair pekat berwarna merah yang terhasil daripada kandungan anggur muskat dan tumbuh-tumbuhan lain. Dengan hanya minum sesudu sehari, pengguna akan merasai perbezaannya. Minuman yang sesuai untuk lelaki dan wanita berusia 18 tahun ke atas itu juga boleh dijadikan masker pada wajah iaitu caranya dengan menyapu dan biarkan beberapa minit untuk dilihat hasilnya.


************* 
Itu antara maklumat yang CML ambil dari sumber Harian Metro. Tak perlu kata apa-apa, memang sudah jelas VIVIX adalah minuman/cecair botani semulajadi yang terbaik untuk kita semua. 

Hubungi CML untuk sebarang info/panduan/konsultasi/tempahan:
0122218698 (sms/whatsapp)
Pn Masdiana (Pengedar Sah Shaklee)
ID 1066326

0 comments:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)