Saturday, June 9, 2018

My Lucky! Rezeki Menang Hadiah Giveaway Dari Blog Annursyuhadah.com

My Lucky! Rezeki Menang Hadiah Giveaway Dari Blog Annursyuhadah.com | Alhamdulillah, sebenarnya CM dah terima pun hadiah Giveaway dari Annur. Tapi ‘dek’ kerana sibuk sangat, post tersimpan dalam draft je. :) Bulan puasa ni terasa masa begitu pack. Cepat je masa berlalu. Bila malam, pukul 10 dah mengantuk. Huhu


Okey, sebenarnya CM nak bagi kredit pada Annur. In the same day Annur umum pemenang di blog, Annur terus wassap CM ucap Tahniah dan minta details untuk delivery. Next day dah siap pos hadiah Giveaway, and two days after, CM received. Yeay! Thank you very much Annur! Plus, she’s very friendly. (Bukan kipas haaaaa..She’s really nice person!) ;p


Okey, nah CM belanja gambar Syiling Dinar yang CM menang. 😘 Boleh masuk dalam koleksi CM dah.


cikmasland.blogspot.my
At last, wanna say Thank You very much to Annur & husband again and again. 

Nota kaki: Actually, I am not so lucky one! Tak pernah nak menang kalau join lucky draw or else yang berkaitan. Lol~~ But this time, i am chosen. Syukur Alhamdulillah... My rezeki Ramadhan.:)


cikmasland.blogspot.my



Next
This is the most recent post.
Older Post

0 comments:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)