Tuesday, April 17, 2018

Ramadhan Bakal Tiba. Semestinya Set Premium Ramadhan Shaklee Jadi Buruan!

Masya Allah, diam tak diam hari ni dah 1 Syaaban. Bermakna, lagi 29 hari saja lagi kita akan bertemu Bulan yang mulia dari seribu bulan, Ramadhan Al-Karim. 

Korang dah ganti puasa ke? Jom la kita habiskan puasa ganti sebelum Ramadhan kunjung tiba.

cikmasland.blogspot.my
“Ya Allah,
Berilah Kesempatan, Kesihatan & Rezeki untuk kami bertemu Bulan Ramadhan Mu tahun ini” Amin Ya Rabb

Memikirkannya sahaja pun dah rasa gembira. Time ni, masjid-masjid di’imarah’kan. Semua fokus nak buat amal ibadah.

*****

Bila sebut nak dekat dengan Ramadhan, Set Ramadhan Premium Shaklee memang sentiasa jadi buruan. Tambah-tambah lagi yang ada masalah gastrik. Set Premium Ramadhan pasti akan jadi pilihan. Okey, jom CM share kebaikan setiap suplimen dalam Set Ramadhan Premium.


cikmasland.blogspot.my

*****

ESP (Energizing Soy Protein)

cikmasland.blogspot.my

  • Bantu kekal bertenaga sepanjang hari anda berpuasa
  • Pengambilan makanan berprotein tinggi di waktu sahur boleh membantu mengurangkan rasa lapar kerana kadar pencernaan dan penyerapan protein adalah lebih lama berbanding makanan tinggi karbohidrat.
  • Setiap hidangan ESP adalah rendah GI di mana membantu memberikan tenaga disamping rasa kenyang lebih lama. Penghidap Diabetes tidak perlu risau kerana ESP adalah rendah GI (Glisemik Indeks)
  • Sumber protein yang baik juga akan membantu menyerap kolesterol dan mencantikkan kulit

  • Gabungan kalsium dan protien di dalam ESP menjadi makanan tambahan untuk penghasilan utama susu ibu yang dapat diberikan kepada si manja kesayangan anda sepanjang bulan ramadhan
  • Bagi pesakit gastrik, ESP adalah suplimen yang terbaik kerana ianya tinggi protein, dan membantu memberi rasa kenyang dan salurkan tenaga.


*****

Anda juga mungkin berminat:


*****
MEAL SHAKES

cikmasland.blogspot.my

  • Mealshakes berperisa vanilla yang pasti memikat rasa!
  • Ia membekalkan 35% atau lebih nilai harian bagi 19 jenis vitamin dan mineral yang penting.
  • Kaya dengan kalsium, dan serat yang membantu anda mengatasi masalah sembelit apabila berpuasa.
  • Sumber vitamin lengkap untuk keperluan harian yang tidak dapat dipenuhi semasa berbuka dan sahur.


*****

PERFORMANCE DRINK

cikmasland.blogspot.my

  • Performance Drink adalah umusan ekslusif Opticarb memberikan kita karbohidrat bagi daya ketahanan dan elektrolit bagi penghidratan semula dengan segera.
  • Performance Drink membantu mengelakkan dehidrasi dan memastikan keseimbangan elektrolit badan
  • Performance Drink membantu mengelakkan dehidrasi dan memastikan keseimbangan elektrolit badan
  • Rasa oren yang menyegarkan!
  • Bantu mengelakkan dehidrasi
  • Mengawal paras cecair di dalam badan sepanjang berpuasa.
  • Jika diminum selepas berbuka Performance Drink membantu anda untuk menambah semula tenaga dan mudahlah untuk menunaikan terawih.

*****

Nota Kaki: 
Semoga kita semua diberi umur yang panjang bertemu dengan Ramadhan Al-Mubarak. InsyaAllah. 

cikmasland.blogspot.my
_____________🖌
NAK TANYA, NAK ORDER,
CIKMAS | 0122218698
Shaklee Distributor | SID 1066326 
Facebook: Masdiana Hj Che Din
Instagram: @cikmasland
Twitter: @cikmasland

KLIK ICON SOCMED UNTUK BERHUBUNG DENGAN CM! 

0 TQ Untuk Komen Anda:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)