Saturday, July 29, 2017

Nak Kurus Perlu Detox!

Detox Kurus dengan Shaklee

KISAH NAK KURUS
==============
.
Ada orang, 2 minggu turun 5kilo
Ada orang, 2 bulan baru turun 2kilo
Ada orang... 2 minggu ke, 2 bulan ke tetap x turun-turun 🀣🀣🀣 (ni bukan diet, ni 'cheat' je memanjang namanya... macam hakak πŸ™„)
Nak kabo ni dik non... jom la kita insaf. diet secara berilmu. 🀣 jangan rasa kurang makan hari ni, dah kata 'ai ols on diet ni'. Tapi hasilnya zero πŸ˜‚πŸ˜‚πŸ˜‚
Mula-mula harus DETOX untuk nampak hasil. .
WHY NEED TO DETOX?
.
Simple, dah berapa lama kita hidup? Hakak dah 36 tahun uols🀣 Pernah detox? 🀦🏽‍♀️ Bayangkan dalam badan kita ni berapa banyak toksin daaa... So, MESTI DETOX. Biasanya person yg detox sebelum start diet, akan maintain kurus selepas diet. Tapi, yg start diet without detox first, akan tetap kurus tapi berkemungkinan akan rebound semula πŸ˜‰ 😱

kurus dengan detox

Biasanya detox boleh melalui makanan dan biasanya berlarutan dalam tempoh 7 hari. Bila badan kita dalam keadaan bebas toksin, kadar metabolisme badan akan meningkat dan melancarkan pembuangan. So, proses untuk kurus pun akan berjalan lancar la tau.
.

Then, start la diet secara sihat... Ikut jadual pemakanan yang betul & excercise. Feeling kena santai. Jangan stress... InsyaAllah, kurus milik anda. πŸ’ͺ🏼
Note ni untuk remind hakak sebeno eh. πŸ™ˆNak start detox! Siap-siap dah prepare #lecithin & #omega 😘
set kurus shaklee

Lavs πŸ’™ @cikmasland.shaklee 
.
Info hasil perkongsian sahabat & carian google πŸ’‘πŸ’‘
.
#shakleepantaidalam 
#shakleebangsarsouth 
#setdetoxshaklee 
#WAHM

_____________πŸ–Œ
NAK TANYA, NAK ORDER,
CIKMAS | 0122218698
Shaklee Distributor | SID 1066326 
Rakan Shaklee Anda
Facebook: Masdiana Hj Che Din
Instagram: @cikmasland.shaklee
Twitter: @cikmasland
Free Consultation 
"I am NOT a product of my circumstances, I AM a product of my decisions"

0 comments:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)