Monday, January 22, 2018

Herbal Blend Krim Pelbagai Guna Wajib Ada, Jika...? Ketahuinya Disini | CikMasland

herbal blend shaklee

Herbal Blend atau lebih glamer dipanggil Krim pelbagai guna ni memang sangat-sangat disukai ramai. Terutamanya ibu-ibu yang ada bayi kecil yang mempunyai masalah kulit sensitif seperti gatal-gatal, ruam lampin, alahan & ekzema. Krim ni dijadikan sebagai krim sapuan setiap hari.

Bagi CM pula, krim ni memang sentiasa ada dirumah. Senang nak sapu bila kena gigit nyamuk, gatal-gatal dan sebagai pengganti minyak urut jugak! Bau dia bermentol dan menenangkan. Yang bestnya senang serap dan tak berminyak atau melekit kalau terkena air lepas sapuan. HARGA PUN MURAH JE SATU TUBE TU! :)

Tambahan pulak, hobi kami sekeluarga memancing! Hihi. So, tempat yang dituju memang ada je serangga dan nyamuk. Kalau pergi memancing, herbal blend ni memang CM akan bawak sekali buat sapuan kalau kena gigitan nyamuk. Yang best, memang hilang gatal!  Nyamuk pun taknak dekat. Terbaru, anak kembar CM dijangkiti Chicken Pox. Alhamdulillah, memang sangat-sangat berguna dan serasi dengan anak-anak CM.

••••••

KEBAIKAN & FUNGSI HERBAL BLEND®️ MULTI-PURPOSE CREAM:

  • Melembutkan kulit / tumit kasar
  • Merawat ruam susu / ruam panas / ruam lampin / muka / kepala 
  • Menghilangkan luka dan merawat eczema
  • Melegakan gigitan serangga / nyamuk
  • Merawat kulit gatal
  • Menghilangkan parut jerawat / parut chicken pox
  • Losyen harian untuk kulit kering
  • Krim urut badan lenguh
  • Merawat kesan luka melecur 
  • Melegakan badan / kepala ketika tidak sihat

                                            •••••

KEISTIMEWAAN HERBAL BLEND®️ MULTI-PURPOSE SHAKLEE:


Keistimewaan Herbal Blend ini, ianya  diperbuat dari tumbuhan dan telah diuji secara klinikal. Yang paling penting ianya TIADA Bahan Kimia! 

  • Dingin pada kulit
  • Ekstrak herba semulajadi
  • Tidak berminyak
  • Mudah meresap
  • Aroma menyenangkan
  • Mudah digunakan
  • Mudah dibawa
  • Sesuai untuk semua golongan
  • Dijamin berkesan
  • Halal
  • BEBAS PARABEN dan STEROID

krim herbal blend

•••••

BAHAN UTAMA ADALAH TUMBUHAN SEMULAJADI

Herbal Blend®️ Multi-Purpose Cream ni selamat untuk seisi keluarga. Bebas paraben dan bahan-bahan yang digunakan pun memang terbaik. Antaranya:

✅ sage 
✅ horse chestnut
✅ yarrow
✅ rosemary

🌷Sage : Sering digunakan untuk merawat terseliuh, bengkak, ulser, gigitan serangga dan pendarahan.

🌷Horse chestnut : Banyak digunakan dalam produk kosmetik, mandian dan penjagaan kulit disebabkan sifat antioksidan, anti radang, anti bakteria dan anti virus yang dimilikinya. Ia juga mampu melancarkan pengaliran darah (termasuk pada yang mengalami Varicose Veins), menyembuh luka lebih cepat, mengurangkan bengkak, lebam, sakit terseliuh dan sakit otot, serta membantu mengelokkan kulit dan melambatkan penuaan

🌷Yarrow : Menyembuhkan luka dan menghentikan pendarahan, antiseptik semulajadi untuk merawat luka, melegakan sakit lenguh dan sengal badan, melancarkan pengaliran darah, melembapkan dan mengelokkan kulit (bagus untuk atasi masalah kulit kering, tumit pecah atau eczema), melegakan gatal-gatal kulit, ruam, dll.

🌷Rosemary : Sering digunakan untuk melegakan sakit otot, lebam atau bahagian yang terseliuh. Ia juga bersifat antibakteria.

•••••

TESTIMONI PENGGUNA HERBAL BLEND®️ MULTI-PURPOSE CREAM SHAKLEE










Banyak lagi Testimoni-testimoni tentang Herbal Blend ni tau. So, pastikan anda pun beli 1 untuk disimpan dirumah! 
••••••

INGIN DAPATKAN PRODUK INI??
Mahu JANA PENDAPATAN dengan Shaklee? 
Inginkan info lanjut? 

cikmasland
Dapatkan 1 TUBE HERBAL BLEND ni dengan HANYA RM 39 sahaja! Nak BEST PRICE, wasap CM SEKARANG! 

Hubungi CM 
***********************
CikMas Land 
Shaklee Distributor | SID 1066326 

FB: Masdiana Hj Che Din
IG: @shaklee.by.cikmasland
Email: cikmasland@gmail.com

Free Consultation | RICH FIGHTER FAMILY
"I am NOT a product of my circumstances, I AM a product of my decisions"

0 TQ Untuk Komen Anda:

Post a Comment

TQVM pada uols yang sudi tinggalkan komen/jejak di Blog CM ni. Salam Ukhwah...
“Life is a story, make yours a BEST SELLER”
L❥vs, CM (◕‿◕✿)